NONSEMBLE, Spaceship Earth

Deixa un comentari
Discos

bigo & twigetti és un segell que sempre em dóna alegries i garanties en tot allò que edita. Ja fa temps que sóc seguidor i que tinc molt de discos pendents per deixar-vos per aquí. Però abans que no arribe el moment de parlar de manera més concreta i fer una review com manen els cànons del segell i de tot el que podeu degustar, un petit aperitiu que fa dies que sona a l’A18: NONSEMBLE. La banda de minimalisme clàssic de Brisbane s’alia amb diversos vocalistes per a publicar un EP de cinc cançons anomenat Spaceship Earth (2016) amb un rerefons molt especial: celebrar la publicació, l’any 1969, del revolucionari -en aquella època- Operating Manual for Spaceship Earth de R. Buckminster Fuller, una epopeia que començava a enfocar de manera seriosa la petjada que els humans estem infligint al planeta Terra.

Desencantats al segle XXI de com van les coses, de la imperiosa necessitat de reduir tot allò que provoca un escalfament global de l’atmosfera i que en un futur ens canviarà la forma en què veurem i viurem la Terra, NONSEMBLE passa de les idees a les cançons, i l’aposta els hi surt molt bé. Els cantants de bandes de l’escena de Brisbane com Skinny Jean, Big Dead o Pynes posen veu a les composicions de Chris Perren, l’autor de totes elles. Cançons de pop enviolinat, ben endreçades, belles, que juguen amb l’electrònica més seductora i amb un peu en l’emocore dels 90 i l’altre en les composicions de rock més clàssic. Cinc cançons xulíssimes. Molt molt recomanable.

10360686_782079285157726_2436380211601714654_n

Publicat per

Home Radio / From Order to Disorder Music

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s