LEIT MOTIV

L’Apartament18 Radio té per objectiu la reflexió envers el fet minoritari: un espai de ràdio personal i comú ben endreçat sobre els aspectes musicals menys conformistes, i tot relligat a la inquietud constant, l’actitud sòlida i el criteri definit, valors que són l’autèntic leit motiv de l’Apartament18.

No penseu que a l’A18RADIO només hi ha cabuda per a les seleccions personals: aquest és el meu lloc de trobada amb les persones d’esperit cultural inquiet i que busquen quelcom més que no pas allò que rellueix en els estants momificats d’aquest gran sistema cancerós en què ens ha tocat viure. L’Apartament18 té un aforament limitat, no m’interessen les grans aglomeracions ni els productes massius, per això no espereu trobar cap concessió a tot allò que no m’emocioni. A l’A18 Radio interessa, sobretot, les expressions que vessen classe i bon gust.

Noteu que l’Apartament18 Radio no combrega amb una xarxa cada cop més assetjada per un consumisme salvatge i desbocat. Preferim l’art per sobre del fet comercial. El que ens importa són les idees ben argumentades i les reflexions suggerents sobre tot allò que ens interessa. És per això que l’Apartament18 resta lliure d’anuncis corporatius, atès que devalua casa nostra.

Teniu aquí un programa de ràdio –entre milers a la xarxa– amb les portes obertes de bat a bat als estímuls de la cultura i la música que és i se sent minoritària i lliure de qualsevol dogma. Espero que l’Apartament18 Radio formi part de la vostra “parada i fonda” al llarg i ample de la xarxa, per tal que en pugueu degustar les idees i la música que s’hi destil·la.

Benvingudes i Benvinguts a l’Apartament18 Ràdio.