OLD A18

L’any 2009 va néixer aquest blog (leit motiv) amb el simple objectiu d’ocupar una part de les hores que havia de passar a casa, per motius de força major, ja que la vida anava a fer un gir de 180º gràcies al naixement del meu primer fill. Alhora, l’Apartament18 fou un pas més amb la meva obsessió per John Peel, per continuar amb el llegat que havia rebut per part d’ell -i sense que ell ho sabés, cosa que encara el fa més especial- escrivint per primera vegada sobre allò que més m’entusiasma i que forma part indestriable de la meva vida: la música.

La primera versió de l’Apartament18, a blogspot, encara resta latent. Molts de discos ressenyats, sessions i fins i tot, els primers passos de les entrevistes d’allò que vaig anomenar “Your Records & You“: gent important per a mi que parlaven sobre les seves col·leccions de discos. Podeu fer una ullada aquí:

SONY DSC

La segona versió de l’Apartament18, a wordpress, estava més dedicada a la promoció de la música que m’agradava i que tenia la necessitat de compartir. És per això que, a més de seguir amb les series de Your Records & You, continuava escrivint sobre discos i concerts, i vaig poder establir contacte amb molts de segells d’arreu. Per aquest motu, vaig començar una serie de Mixtapes, on artistes i segells magnífics preparaven una sessió de música amb les seves principals influències, amb una artwork exclusiu. Vaig poder fer 10 mixtapes exclusives. Un orgull. També vaig iniciar les meves pròpies sessions, amb el títol de Home Recordings. És per això que la pàgina de continua latent, per tal que pugueu gaudir de totes les aportacions, fent clic aquí:

A18wordpress

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s