PITG 13.05.2022: SAÏM + CIGÜEÑA + JACK DUPON

Deixa un comentari
PITG

He de confessar que lo de Jack Dupon me va semblar una absoluta locura. No se si era de les músiques més desordenades (?) que he vist en directe, però si que puc assegurar una cosa: tot cobrava sentit únic, encara que les parts per separat no ho semblés. Com si d’un post-rock en aires còmics es tractés, vaig disfrutar-los a tope, intensitat creixent i sempre de menos a més. Molt xulo.

Cigüeña molt bé, no els havia escoltat mai, tot i els discos que ja porten publicats. Molt d’ofici i punk rock ols school, ràpid i sense pretensions. Bien.

De Saïm si que ja havia escoltat coses, sobretot l’últim disc. Podria dir-vos que és una banda que està al límit de traspassar la fina línia. Ara tocaran en Jawbox al Primavera a la ciutat. Seran uns bons teloners i si continuen estan inspirats (en les seves cançons, tot i l’angst juvenil, també hi ha molta melodia…millor dit, molt bona melodia pop) podran gravar coses xules. Que no canvien mai i que recorden d’on venen.

JACK DUPON: Locura francesa
CIGÜEÑA: Old School actitut
SAÏM: De Ses Illes a la Ciutat
Publicat per

Home Radio / From Order to Disorder Music

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s