PITG 07.05.2022: SKIP ACTION + KLS

Deixa un comentari
PITG

Déu meu del cel: menos mal que l’amic Balti ja m’havia dit en diverses ocasions -de fet, va fer un especial de la Pizzeria de Justo dedicat a Berger i totes les sues derivades, que podeu trobar aquí al blog- però és que la proposta de Skip Action és d’aquelles que et volen completament el cervell. La música és intensa, la posada en escena asèptica, el resultat…PAM! al mig del cap. Músiques possibles, aquelles de les que vos parlo moltes vegades al programa de l’A18RADIO. Berger és capaç de traslladar mitjançant loops i guitarres anguloses, desmaquillades, trastocade i al·lucinògenes aquells retrats de la vida moderna, aquella que està relacionada en natros, és a dir, aquella que té més vincles en un vagabund que en un millonari. Música espiritual, sense retòriques, directament indirecta i d’influència retrospectiva enorme. Un geni, si senyor.

Dels amics KLS no puc dir res que no haigue dit en altres ocasions: KLS són els millors? KLS són els millors. Final del “Tourtable 2022” que els ha portat a tocar durant més de 20 dies seguits per mitja Europa. Casi res.

Skip Action: One Man Army
KLS: Mascletà i fi de gira
Publicat per

Home Radio / From Order to Disorder Music

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s