MIND PRODUCT RECORDS mix for A18

Deixa un comentari
GUEST MIX

Els amics del segell discogràfic Mind Product Records ja formen part de la família de l’Apartament18 Radio. Han visitat el petit estudi de l’A18RADIO en forma de mix molt especial on repassen les influències, punxen cançons pròpies dels artistes del segell i altres dèries musicals on l’ambient i l’experimetació sonora prenen forma.

Mind Product Records és un segell discogràfic que té com a objectiu donar visibilitat a la música electrònica experimental a la zona del Delta de l’Ebre (TGN) a través de publicacions musicals i música en viu. Va ser fundat a Amposta a finals del 2020 per un col·lectiu d’artistes multidisciplinàries unides pel seu interès en l’experimentació musical i sonora.

Aquí teiu el magnífic mix, gaudiu-lo!

Publicat per

Home Radio / From Order to Disorder Music

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s