PITG: Tensura + Radiadores Viejos / CON4 + NUNOFYRBEESWAX

Deixa un comentari
PITG

Dels últims concerts del PITG, les dos últimes vetllades esperan a la grandíssima Julie Doiron el proper dia 27 de març. La primera de les dos: TENSURA, banda molt en la línia de Washington DC, guitarres angulars, però en un to vocal excessivament monòton. Un grup fet d’influències, disfrutable en alguns trams -sobretot alguns passatges de guitarra, realment esplèndids- però que girten al voltant de tantes coses escoltades i vistes. Diferents van ser RADIADORES VIEJOS, tot i que les influències també els hi sortien per les costures: Talking Heads, Madness, Aviador Dro…però ei! molt disfrutables en 45 minuts. Saxo, baix i bateria motorik, desgranant les cançons del nou EP. Bona vetllada de reminiscències 80 d’un i altre costat d e l’Atlàntic.

La segona vetllada, diferent: la segona vegada que veia a CAJA DE ORDENACIÓN NÚM. 4 i la veritat és que me van agradar molt més que la primera, tot i descontar-li el factor sorpresa. Guitarres més incisives, més contundència a la bateria i amb una volta de rosca més: de l’indie-rock al post-rock sense despentinar-se. La part arty del recital de la bateria inflama i impressiona una vegada el vius, però me quedo en la part musical. Me van agradar molt més en el format de cançó clàssica. CON4 molen. I després la banda de Berlin (ojo, punt de residència: entre ells murcians, catalans, anglesos…) NUNOFYRBEESWAX molt en l’onda de l’indie dels 90, B-52, el surf-pop i en definitiva, música ràpida, que no intensa; melòdica, que no embafosa; i que ens va fer passar un molt bon rato. Espero que tornen aviat.

Radiadores Viejos, PITG febrer 2022
Tensura, PITG febrer 2022
Caja de Ordenación Núm.4, PITG febrer 2022
Nunofyrbeeswax, PITG febrer 2022
Publicat per

Home Radio / From Order to Disorder Music

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s