VANS MUSIC TOUR: BAD RELIGION 40 (+2)

Deixa un comentari
General

Dos anys per culpa de la pandèmia s’ha demorat la celebració dels 40 anys de Bad Religion. Però bé, l’espera va valdre la pena. 5 grups en una tarde nit referencial de bon punk rock: Blowfuse, Pulley, Millencollin, Suicidal Tendencies i Bad Religion. Tenia ganes de veure a Pulley, de qui he escoltat els seus discos i és una banda feta a pedaços d’altres que m’agraden molt, com No Use For A Name. Fluixets, falta de pegada, tot i els problemes de so (i no de so, la veu anava justa, justa). Sempre quedaran els discos. De la nit me quedo en Suicidal Tendencies, que no els havia vist mai en directe, i com se nota la banda rejovenida que porta Mike Muir. Una salvatjada ben engranada, en un discurs de punk rock forjat a base d’anys i una solera impressionant. Són uns mals companys de viatge, perquè has de ser molt bo per a superar-los si t’acompanyen a una gira…però clar, estem parlant de Bad Religion. I com sempre, no fallen, concert d’hora i mitja, repassant tota la seua carrera. Vindrien cada setmanaa tocar i aniria, perquè la comunió que generen entre el públic i la banda és brutal.

M’encanten els concerts que organitzen la gent de HFMN Crew, ben organitzat, sense cues, merch considerable i molt bon rollo. Que continuen molts anys més organitzant festes xules com el Vans Tour, el Punk In Drublic o el Barna’n’Roll. L’any que ve més!

Brutalisme Suicida
Com una polea, amunt i avall
Blowfuse: punk rock del terreno
Millencollin: sempre agraïts de tornar a coincidir
Bad Religion: amigos para siempre, amics will always be your friends
Publicat per

Home Radio / From Order to Disorder Music

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s