VICENT FIBLA (EUFONIC FEST) interview @ A18RADIO Episodi 9

Deixa un comentari
General

VICENT FIBLA (EUFONIC FEST) interview @ A18RADIO SHOW 22.08.2020

Foto: Diari Ara

L’episodi 9 de l’Apartament18 inclou una conversa exclusiva amb Vicent Fibla, artista i director del festival Eufònic, el festival al voltant de les arts sonores, visuals, i digital-performatives que se celebra a Terres de l’Ebre, on s’acullen instal·lacions artístiques i actuacions en espais singulars. Arts excepcionals en la seva més àmplia accepció: actuacions audiovisuals, tallers, instal·lacions en espais museístics o temporalment habilitats, accions sonores, activitats per al públic familiar i concerts en espais singulars.

La singularitat del paisatge de les Terres de l’Ebre en general i del Delta de l’Ebre en particular és l’element vertebral i diferencial del festival, convertint Eufònic en una experiència sonora i visual ancorada en el paisatge i l’entorn. La novena edició del festival a Terres de l’Ebre serà del 27 al 30 d’agost de 2020, amb un cap de setmana previ amb la inauguració de les instal.lacions artístiques, del 21 al 23 d’agost.

Publicat per

Home Radio / From Order to Disorder Music

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s