UBALDO interview @ A18RADIO Episodi 8

Deixa un comentari
General

UBALDO interview @ A18RADIO SHOW 08.08.2020

Ja sabeu que a l’Apartament18 circulen les meues dèries musicals, que s’acaben convertint en aquelles músiques possibles i imaginàries de les que sempre us parlo i en faig gala aquí, a aquest petit estudi que es l’Apartament18. I des del primer dia que vaig tenir l’oportunitat d’escoltar l’últim disc que ha editat Andreu G. Serra, UBALDO, en la seua part més ambient, vaig tindre clar que CASA, disc publicat el 15 de juliol per Urpa i Mussell, és convertirà de ben segur en un dels discos de capçalera del 2020 i omplirà moltes hores de música e totes les estances i habitacions que conformen l’Apartament18.

A continuació podeu escoltar una conversa, més que una entrevista, que vaig enregistrar amb UBALDO el passat dia 28 de juliol, juntament amb el meu amic Jota, amo i senyor de la Vianda Sonora, que podeu gaudir tots els dissabtes a les 17 de la tarda a Radio Alfacs. Parlem de CASA, de les seves influències, del drone i ambient com a peça fonamental en la seva música, del procés creatiu i també de tot allò que més escolta ara i que ha estat fonamental per crear CASA. Així que a continuació, una conversa amb UBALDO, en exclusiva, per a l’Apartament18. 

Foto: Jota Vizcarro

Publicat per

Home Radio / From Order to Disorder Music

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s