KLS “Noisehits” album premiere & interview @ A18RADIO Episodi 14

Deixa un comentari
General

KLS “Noisehits” album premiere & interview @ A18RADIO SHOW 31.10.2020

Balti, Víctor i Edgar: KLS

En aquest episodi de A18Radio tinc el plaer de presentar en exclusiva just abans de la seva publicació oficial de l’últim disc de la banda benicarlanda KLS, “Noisehits” editat per un bon grapàt de segells interessantíssims. KLS són una força de la natura, i sonen més metàl·lics que mai, però no de l’etiqueta metal com a tal, no. Sonen potents, vibrants, la seva brutalitat fa ressonar les parets d’aquest petit epsia que és l’Apartament18. Per a mi és un orgull poder presentar-vos este disc i de parlar una estona, encara que sigue per telèfon en Balti, baix i veu del grup, sobre com va anar l’experiència de gravar a Estudio Brazil, sobre el fotograma d’urgència que representa ara mateix Noisehits en la situació social en què ens trobem avui, però també parlem d’influències, de música i de discos, tot allò que apassiona a l’A18. Noisehits és un dels discos de l’any, i el teniu aquí en exclusiva per a l’Apartament 18 Radio. Mil gràcies per este moment, KLS!

Aquí teniu l’enllaç al bandcamp de NOISEHITS – clic aquí

Publicat per

Home Radio / From Order to Disorder Music

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s