Benvingut 2019, Air Texture

Deixa un comentari
Discos

El primer disc que arriba a casa el 2019 ha estat el recopilatori en vinil (una extracció de la completíssima recopilació publicada en cd) d’una de les col·leccions que més m’entusiasmen: Air Texture.

E·l volum que ha arribat és el VI d’una sèrie que no té cap daltabaix. Llevat del primer, que no el trobo (a preus raonables), tots els demés ja tenen d’una forma o una altra el seu lloc a l’estanteria. Durant el 2018 he estat recurrent, recuperant-los cada dos per tres.

Són excel·lents compilacions, generoses en metratge, i que sempre basculen entre l’ambient i l’electrònica més fina. El millor és que cadascun d’ells estan influenciats pels seus selectors: el volum I curat per bvdub i Andrew Thomas, on imperen les atmosferes més gasoses i ritmes assossegats; el volum II per loscil i Rafael Anton Irisarri; amb molta més tendència a l’ambient i el drone; el III per Deadbeat i Dj Olive; on ja es fa més preeminent els ritmes sincopats i beats del segle XXII; el volum IV per Steve Hauschildt i BNJMN, el més avantguardista de tots els volums, replet de complexitat rítmica; el volum V està seleccionat per Spacetime Continuum i JuJu & Jordash, espectacular barreja entre tecno futurista i ritmes a baixes polsacions; i per últim aquest volum VI, a càrrec de Steffi i Martyn, així que va completíssim de ritmes més propers al dubstep, two-step i amb una melàngia al trip-hop que deixa un regust espectacular.

Podeu trobar més informació sobre els recopilatoris de Air Texture fent clic aquí i podeu fer-ne un tast al seu bandcamp

https://airtexture.bandcamp.com

Aquesta és la primera recomanació dels discos de l’A18 per a l’any 2019. Que no pare la música.

Publicat per

Home Radio / From Order to Disorder Music

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s