Slow/Snow, seleccions musicals d’hivern

Deixa un comentari
El Petit Comitè, General, Playlist

Queden pocs dies per acomiadar l’hivern, i una bona forma de donar la benvinguda a la primavera ja és un motiu més que suficient per donar a conèixer les seleccions musicals que cada any faig a per a la festa Slow/Snow que organitza l’Associació Cultural El Petit Comitè, del qual en formo part. Era una cosa que feia temps volia compartir amb tots els visitants de l’A18.

L’Slow/Snow és una no-festa magnífica, per criteri i objectiu: donar la benvinguda al Nadal,  juntament amb els amics i coneguts, i com a fil conductor, la música. L’hivern, i més concretament el Nadal, es tan inspirador com l’estiu. Segurament tots podríem posar banda sonora als estius, depenent de l’any, les vivències i les aventures de màniga i calçó curt. A l’A18 ja fa temps que una de les múltiples bandes sonores recurrents que ajuden a omplir cadascun dels espais habitables quant les temperatures són més baixes a l’exterior que a l’interior són les seleccions de cançons per a Slow/Snow. Perquè la qüestió és no fer una sessió de música, sinó buscar una selecció de cançons que en una hora pugui sintetitzar tot el que significa el Nadal, i com aquesta idea es replica en forma d’ones sonores.

Així que avui, comparteixo les cançons que he seleccionat per a l’Slow/Snow dels anys 2015 i 2016, per tal que a les portes de la primavera, les primeres calors i l’olor a pol·len, les pugueu gaudir.

Selecció Apartament18 Slow/Snow 2015 i Selecció Apartament18 Slow/Snow 2016

Publicat per

Home Radio / From Order to Disorder Music

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s