WFMU Marathon 2017: Dóna!

Deixa un comentari
Radio, WFMU

Tornar a les velles costums i rutines. Tornar a prendre el pols a les coses. Tornar a tenir eines que faciliten les coses. Tornar a les ganes d’escriure coses, però sense encorsetar-les. Tornar a deixar el meu granet d’arena. Tornar a encendre els llums de l’Apartament18.

Enguany ja ha començat la Marató de donacions per a l’emissora americana WFMU. Ja sabeu de la meva devoció per aquesta ràdio sense complexos. La Ràdio. Mantenir el caràcter i l’estil i poder-se mantenir sense lligadures de cap tipus (Freeform? Sí!) als diferents patrons que omplen la graella tots els dies a totes hores no és fàcil. Per a mi, com a ràdio, m’ajuda a obrir fronteres sonores i al mateix temps, m’obliga a tornar la vista enrere per buscar les arrels de les coses que importen. Significa no només està al corrent de les millors músiques del moment, sinó de tots, TOTS, els moments. I no parlo de temps. A WFMU aquells que no tenen oportunitats, les tenen. Només per aquest fet, ja val la pena participar. Perquè a les coses que importen, se les ha d’ajudar. Als qui no heu escoltat mai WFMU, proveu-ho. Als que ja sabeu del que us parlo, us animo a viatjar sense prejudicis per tota la seva graella (hi han tantes joies amagades…) i per als qui la disfruteu plenament…a vatros ja no cal que us digui res més: sabeu del que us parlo. Aportar i participar en la mesura del possible, donar suport a les coses que ens importen, és fonamental per a què no desapareguin i per a què sàpiguen que al darrere hi ha gent compromesa amb la seva causa, la de mantenir una ràdio lliure de dogmes i corsés. WFMU és essencial per a mantenir viva la il·lusió per la ràdio i la música. Dóna!

 

Publicat per

Home Radio / From Order to Disorder Music

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s