MONOCHROMIE – Brussel-Zuid EP (monochromie music, 2015)

Deixa un comentari
EP

Les portes de l’Apartament18 sempre estan obertes per a Wilson Trouvé. Ja fa temps que ens seguim mútuament, i cada edició, cada cançó, cada bonanova de Monochromie és celebrat per aquestes contrades. I és per això que, com a persona de bons costums, no es pot deixar de fer el vermut abans de dinar. Així que aquí teniu el nou EP de Monochromie, Brussel-Zuid EP (monochromie music, 2015) per anar fent boca del que serà el seu proper disc que editarà un segell amic de l’Apartamenbt18, Fluttery Records.

Com sempre, Monochromie és sinònim de delicioses pinzellades d’electrònica fina i bella. Si encara no has caigut a la seva teranyina de beats microscòpics i melodies inventades, ara tornes a estar a temps. Molt bona música.

Publicat per

Home Radio / From Order to Disorder Music

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s