LOSCIL – For Greta (self-released, 2015)

Deixa un comentari
Discos

Diu la meva estimada dona que, a vegades, mentre estem llegint, treballant, o a l’estudi amb els xiquets, poso música que li fa baixar les pulsacions. Entenc que m’ho diu per bé, i m’agrada aquesta idea. La idea d’una música lenta i pausada, on el tempo de les cançons s’eternitza i el que menys importa és el ritme, ja que sobretot, és una música que sobrevola paisatges. I l’afirmació, el moment en què un sent que li baixen les pulsacions, coincideix molt quan sona Loscil.

Després de tot el que us he dit d’aquest artista canadenc –Endless Falls (2011)Sketches For New Brighton (2012) van ocupar llocs destacats als anteriors A18- poques paraules calen. Fa dos dies, el 28 de gener, va publicar aquest meravellós For Emma (self-realeased, 2015) un EP amb 3 temes amb un objectiu tan exquisit i honorable com la seva música: tots els fons recaptats en la venda del disc es donaran a uns amics seus, el Tim i la Heather, per tal de donar suport a la Greta, la seva filla, diagnosticada amb la malaltia del Sarcoma d’Ewing. Tres cançons d’emoció a flor de pell -Pearl, Luna i Lucioles- que són precioses, i que, evidentment, tenen la suficient màgia per fer-te baixar les pulsacions, tal i com ens agrada a casa nostra. Com sempre, excels.

Publicat per

Home Radio / From Order to Disorder Music

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s