PITG 17.12.2021: SANTO ROSTRO + THOMAS HOUSE

Deixa un comentari
General, PITG

Final de 2021 al Plug. Primer, en Thomas House, mític artista britànic afincat a terres aragoneses, este any l’hem vist un parell de vegades, l’anterior, un parell més. Tomaset. El seu slow-core fon ploms. No et cansaries de vore’l i fins i tot, et podrias aprendre les cançons. Intensitat relativa, serietat que no es tan seria. Sempre benvingut.

Després els andalusos Santo Rostro, no m’equivoco si vos dic que tenen un directe brutalíssim, i que són una de les referències del doom metal al nord d’Àfrica. Diria que si no hagués sigut per ells encara estarien tocant. Els veus com disfruten ells primer, i si la resta s’afegeix, benvinguts siguen. I natros som d’esta religió, així que ho vam gaudir.

L’any que ve, espero tenir més dosis de PITG. Són necessaris.

Thomas House (Sweet Williams / Charlottefield)
Santo Rostro
Publicat per

Home Radio / From Order to Disorder Music

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s