SELECTES 2021

Deixa un comentari
El Petit Comitè, Selectes

Tinc la sort -m’ho dic i recordo moltes vegades, per no perdre perspectives de vista- de tindre uns amics amb qui no només comparteixo amistat, també experiències vitals i culturals. Des de fa tres anys, i aquí al blog podeu trobar algunes ressenyes, que amb l’associació cultural El Petit Comitè organitzem una vetllada de música en directe a l’Auditori Sixto Mir de La Ràpita. Enguany ha estat la tercera edició (o primera en pandèmia) i vam poder gaudir de la banda de pop independent Últim Cavall, el post-folk asturià de L-R, la dark-copla de Ruiseñora i sobretot de l’amic Miqui Puig conjuntament en la recent estrenada ACP. 

Quasi 200 persones es van aplegar a passar una tarda nit especial. El millor, saber-se que tornem a estar aquí, que la cultura i la música en directe ha de perviure (i perviurà) perquè segurament la cultura, entesa en la seva visió més versada a l’art en qualsevol forma, és de les poques coses que ens diferencien dels animals. Content de veure cares conegudes i d’altres que no tant. Som pocs, però hem creat una xarxa de complicitats -i ara parlo des del punt de vista més estrictament musical- que val molt la pena. Que dure.

Últim Cavall
L-R
Ruiseñora
Miqui Puig & ACP
Publicat per

Home Radio / From Order to Disorder Music

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s