Entrevista a Eduardo Margaretto

Deixa un comentari
A18RADIO, El Petit Comitè, LLibres, Press, Radio

En el programa del 6 de novembre de 2021 (tot i que no m’agrada posar-li números, el 39) vaig tenir el plaer de poder entrevistar al traductor, editor i activista cultural Eduardo Margaretto, arran de la recent publicació de Transmission, el llibre d’Alessandro Angeli que relata la vida, mort i visions d’Ian Curtis. És un llibre que forma part de la col·lecció Marquee Moon, del qual Eduardo Margaretto n’és el director, i estan editats per El Doctor Sax Beats & Books.

Eduardo Margaretto va viure l’explosió del punk a la península, es va foguejar entre els carrerons de la movida madrilenya, no la de la pose i el maquillatge, més aviat la de la mugre i la urgència vital, i com ell diu, això l’ha portat a viure en 23 cases diferents als seus 58 anys. Mànager dels mítics La Banda Trapera del Rio i autor d’una de les biografies més aconseguides de John Fante, editada per Alrevés, Eduardo Margaretto és un escriptor, periodista, crític musical al que sempre s’ha de tenir en compte.

Ara, tenim el plaer de tenir-lo prop, a La Ràpita, i això fa que la seua influència i passió en tot allò relacionat amb la cultura, ens la encomane als qui compartim dèries, com per exemple, l’Apartament18. També aprofito per a donar-li les gràcies per confiar en mi per a escriure el pròleg de la versió castellana d’aquesta magnífica biografia novel·lada de Joy Division.

Espero que gaudiu de la conversa.

Publicat per

Home Radio / From Order to Disorder Music

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s