A18 RADIO SHOW EPISODI 1 25.04.2020

Deixa un comentari
A18RADIO

Apartament18 Radio Show, Episodi 1

TRACKLIST

A18 SESSION

LIVE SET EXCLUSIU DE SHOEG EN LA PRIMERA A18SESSION Un set per davant que mescla la IA amb la música mitjançant un algoritme entrenat amb material musical. En aquest cas, el model que fa servir és amb música medieval i renaixentista. Ha passat prop 25.000 midis d’estes èpoques per tal que, en funció del què ell toca abans, genera una continuació “coherent”. 

SHOEG fa servir des de 2018 sensors de moviment, una eina que va desenvolupar primer per a Ensemble Topogràfic, i que he acabat afegint als seus sets. El moviment de les seues mans s’acaba transformant en notes que toquen els sintetitzadors. Això el permet tocar pensant en conceptes com densitats o textures, i no tant de forma més clàssica, amb notes. La transformació del moviment a MIDI -protocol que fan servir ordinadors i sintetitzadors per enviar-se informació musical, en aquest cas, les notes- es realitza mitjançant amb un software fet per pel propi artista i que ha anat madurant durant els anys. 

Tot això em permet explorar els límits de la construcció sonora i treballar amb materials que difícilment s’aconseguiria d’altra manera. En tots vatros un set exclusiu de SHOEG per a l’APARTAMENT18 RADIO

Publicat per

Home Radio / From Order to Disorder Music

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s